Filthy backstabbing dogs Ry

Copyright © 2019 - Underground Loyals Ry

Kuvaa klikkaamalla tapahtumasivulle.

 
22:00
Pitkän muusikon uran tehnyt Tero Vaara on Mamba yhtyeen laulaja ja pääasiallinen lauluntekijä. Valtakunnallista menestystä nauttinut yhtye on saanut uransa aikana paljon mm radiosoittoa sekä muuta mediahuomiota. Mamballa on monia tunnettuja hittibiisejä. Yhtye ilmoitti marraskuussa 2014 jäävänsä pitkälle tauolle. Yhtyeen keulakuva Tero Vaara soittaa Keravalla soolokeikan.

23:00
Kulahtanut Villi on Tampereelta ponnistava progeressiivista kotimaista rokkia soittava sekstetti. Kulahtanut Villi yhdistelee musiikissaan useita eri genrejä ja tunnelmia. Kokeneet soittajat ja esiintyjät pitävät huolen siitä, että keikkojen intensiteetti on hyvin korkea, eikä yleisössä tule tylsiä hetkiä. Luvassa on 45 minuutin setti vauhdikasta progerock-ilotulitusta.

00:00
Bio: Markus Pulkkinen aka Ras Kurmas on suomalainen Sound System pioneeri. Hän on vaikuttanut sellaisissa Sound Systemeissä kuin Pause One Sound (Lti) ja Ivah Sound System. Ivah Soundin matkassa on ollut viimeiset kahdeksan vuotta ja niihin mahtuu paljon klubeja, tapahtumia sekä festivaaleja. Ivah Sound on myös tuttu eurooppalaisilla reggae festivaaleilla. Ras Kurmas tunnetaan ennenkaikkea juurevasta soittotyylistään ja Rastafari sanomasta. Viimein on myös aika kuulla miehen omia kappaleita niin vuosien takaa tähän päivään. Luvassa siis suomalaista roots rock reaggamusiikkia!! Jah Know!!

Liput 8€
Tervetuloa!